Stadsdorp Olympia organiseert weer een Zondagsalon op zondag 10 december 2023. Bob Color zingt Black, Brown & Blues, mix van Soul, Blues, Jive en Americana Roots. (d'ouwe Bob laat zijn favorieten horen)
 
Het begon met een Soul- en Bluesband die 20 jaar door Europa toerde. The Bob Color Band maakte 6 cd’s en stond op ontelbare festivals (o.a. Montreux en North Sea Jazz). Na de band kwamen er 2 kindershows, twee duo's en nu vooral solo. 
Maar sinds 1987 treedt Rob onverminderd minstens 100 x per jaar op. 
 
Op elke tafel ligt een lijst met song-titels. Iedereen krijgt een ‘menu’ en een pen om verzoeknummers te bestellen. Hierdoor kan het publiek de keuzes maken. En ook bestellingen buiten het menu (Shaffy, Brel, de Dijk) komen smaakvol voorbij.
 
Bob Color is extreem veelzijdig! Hij kan niet kiezen, zegt men vaak. Maar hij kiest juist ijzersterk. Al het beste bij elkaar. In een overdonderende eigen­zinnige stijl.
 
Met een stem van raspig tot romig. Soul en passie. Humor en gekte. Drive en swing. Met charme, de snik en het breekbare...
 
Vaak blijken er ook in het publiek ervaren stemmen, die dan van harte worden uitgenodigd tot een gast-optreden. De liedteksten zijn op grootbeeld te zien.

Datum: zondag 10 december 2023 
Tijd: van 15 tot 17 uur
Locatie: Cordaan OK, Amstelveenseweg 308, hoek Afroditekade
Kosten: Gratis toegang, de drankjes zijn laag geprijsd!