Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziekmarathon

6 november 2021, 15:30 - 21:00

MIDDAGVOORSTELLINGEN: WONDERLAND
Een interactieve dans- en muziekervaring voor de allerkleinsten. In een magisch spel, clownesk, dansant en muzikaal bewegen de dansers en omringen de muzikanten de kinderen met mooie klanken. Samen improviseren ze op de bewegingen en geluiden van het piepjonge publiek en ontstaat er ter plekke een ontroerende en unieke dialoog tussen artiesten, kinderen en volwassenen.

AVONDVOORSTELLING
Muzikanten uit de buurt nemen u mee in hun muzikale wereld vol chansons, ballades, klassieke werken en moderne meezingers. We gaan van Schubert en Gershwin via Luciano Berio en George Gurdjieff naar John Denver, Andre Hazes en Jaques Brel

Het evenement is gratis toegankelijk (hoewel een donatie altijd mag!), duurt ongeveer een uur zonder pauze en wordt gevolgd door een borrel, waarbij bezoekers de artiesten en elkaar beter kunnen leren kennen (voor de kinderen is er ’s middags limonade en wat lekkers). Hoewel het een buurtevenement is, zijn natuurlijk muziekliefhebbers van buiten de Marathon- en Bertelmanpleinbuurt ook van harte welkom! Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door het buurtbudget, een initiatief van de gemeente Amsterdam, en wordt georganiseerd door bewoners van de Marathon- en Bertelmanpleinbuurt.

Om te reserveren ga naar www.cultuurmarathonbuurt.com/muziekmarathon of mail naar cultuurmarathonbuurt@gmail.com .

Voor dit event is geen corona-check nodig, wij houden ons aan de 1,5 meter  afstand maatregelen.

Door de coronamaatregelen zijn we voorlopig beperkt tot maar 60 reserveringen.

Gegevens

Datum:
6 november 2021
Tijd:
15:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Willem de Zwijgerkerk
Olympiaweg 14
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps