Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ride Out Around the Olympic Amsterdam

14 mei 2022, 10:00 - 20:00

Zaterdag 14 mei organiseren wij de Ride Out Around the Olympic Amsterdam, een super gezellige wielerronde voor de hele buurt. De wielerronde is een initiatief van de ondernemersvereniging van het Stadionplein, de BIZ Olympic Amsterdam. Van 10 uur in de ochtend tot 20 in de avond, vinden 11 wielerwedstrijden plaats rondom het Olympisch stadion, waaronder Dikke Banden Races voor de allerkleinsten, een “dikke banden” wedstrijd, open criteriums voor mannen en vrouwen, Fixed gear wedstrijden en wedstrijden om het Straatrace kampioenschap van Amsterdam en een mannen en vrouwen criterium. Bij deze nodigen wij u allen uit om mee te doen en/of te komen kijken.

Op het evenemententerrein tussen het Move gebouw en het Olympisch Stadion maken we er met verschillende lokale bedrijven een gezellig dorpsplein van, met terrasjes en een flink aantal fietsgerelateerde standjes, evenementen en (live) muziek. Er is voor iedereen wat te doen, van een fietsbeweegplein met allerlei bijzondere fietsen en obstakels voor de allerkleinsten tot spontane deelname aan het NK slowriding (wie doet het langste over 21 meter). We trappen de dag af met een groot buurtontbijt, voor de gehele buurt, aangeboden door de Albert Heijn. Vanaf 10 uur bent u allen van harte welkom.

Het is helemaal mooi als u ons wilt helpen om alles in goede banen te leiden. We kunnen alle handen gebruiken en hoe meer mensen er uit de buurt meedoen des te beter. U kunt zich aanmelden als vrijwilliger op rideoutaroundtheolympicamsterdam.nl of stuur een mailtje naar info@rondesvanamsterdam.com.

Om voor een uitdagend parcours te zorgen, wordt op de rondweg om het Olympisch stadion en een stuk van de Laan der Hesperiden gereden. Vanaf zaterdag 14 mei om 9 uur in de ochtend tot 21 uur in de avond zullen deze wegen zijn afgesloten voor doorgaand verkeer. De parkeerplaatsen op de Laan der Hesperiden worden dan ook geblokkeerd. We begrijpen dat dit voor enkelen onder u vervelend kan zijn.

Meer informatie hierover kunt u vinden op rideoutaroundtheolympicamsterdam.nl.
De Ride Out Around the Olympic Amsterdam is een onderdeel van de Rondes van Amsterdam. 5 authentieke buurtwielerrondes die dit jaar in Amsterdam worden gehouden. Kijk voor meer info op rondesvanamsterdam.nl .

Contact
Mocht u vragen hebben dan staan we u natuurlijk graag te woord. U kunt een email sturen naar info@rondesvanamsterdam.com . Veel informatie staat ook op onze site: rideoutaroundtheolympicamsterdam.nl.

Voor spoedzaken tijdens het evenement zelf kunt u ons bereiken op: 06 48179140.

Gegevens

Datum:
14 mei 2022
Tijd:
10:00 - 20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Olympisch Stadion