Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag Canopy

30 oktober 2021, 09:30 - 17:00

ZATERDAG 30 OCTOBER PROGRAMMA:

9:30 tot 10:30: Alexandertechniek met Leonie Stevens
Leonie Stevens, gecertificeerd leraar in Alexander Techniek en docent cello aan Muziek- en dansschool Amstelveen, Platform C, geeft een introductie workshop Alexander Techniek.
Alexander Techniek kan je leren meer ontspannen en ‘in a flow’ te bewegen, spreken, dansen en musiceren. Bovendien kan het helpen spanningspatronen te doorbreken en klachten te voorkomen.

10:30 tot 11:30: Theaterworkshop voor jongeren
Doe mee voor leuke oefeningen, theaterspelletjes, improvisatie, persoonlijke expressie en puur plezier! Alle ervaringsniveaus zijn welkom.

11:30 tot 12:30: Theaterworkshop voor volwassenen
Of je nu ervaren bent of een beginner, ontdek je innerlijke acteur door middel van theateroefeningen en spelletjes in een veilige en bemoedigende omgeving.

13:00 tot 14:00 MUSICALS!: Een workshop voor alle leeftijden
Een van onze meest geliefde activiteiten, doe met ons mee terwijl we door de geschiedenis van musicals reizen. U wordt uitgenodigd om mee te zingen en te ervaren hoe muzikale “staging” de muzikale uitvoering verbetert. Ga voor een indruk van deze workshop naar www.canopytheater.nl

14:00 – 15:00: Fiddler On The Roof (Anatevka)
Doe mee aan een voorproefje van ons geplande optreden van deze internationaal geprezen musical. U wordt uitgenodigd om met ons mee te zingen terwijl we stukken van de prachtige muziek delen en meer te weten komen over de kroniek van het leven van traditionele joden in het keizerlijke Rusland rond de eeuwwisseling van de 20e eeuw.

15:00 – 16:00 : Shake Hands With Shakespeare
Ontdek en ervaar het genie van de Elizabethaanse Engelse toneelschrijver en dichter William Shakespeare. (Teksten in het Engels)

16:00 – 17:00: Theaterlezen van een Nederlandstalige Toneelstuk
Heb je ooit een toneelstuk voorgelezen met een groep mensen? Dit is je kans om het te ervaren; te lachen en te genieten van de kameraadschap van het hardop voorlezen van een Nederlandse toneelstuk. Geen ervaring nodig!

Koffie, thee en gesprek de hele dag beschikbaar

Om te weten hoeveel gasten we kunnen verwachten, graag een reservering via de e-mail naar:

info@canopytheater

Gegevens

Datum:
30 oktober 2021
Tijd:
09:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Willem de Zwijgerkerk
Olympiaweg 14
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps