Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Buurtconcert: Trio 258

26 februari 2022, 20:00 - 22:00

Trio 258

Brahms en Mozart, piano met strijkers

Bij het vierde buurtconcert presenteren pianiste Lestari Scholtes en violist Eduardo Paredes (Turnerstraat) graag hun eigen ensemble Trio 258 op zaterdag 26 februari om 20 uur in de Willem de Zwijgerkerk. Samen met cellist Leonard Besseling (al bekend van het eerste buurtconcert in september 2021) vormen deze bevlogen musici een pianotrio voortdurend op zoek naar een zo krachtig mogelijke verbinding met de muziek én met hun publiek.

Deze avond brengt het ensemble u een programma bestaande uit Duitse meesterwerken uit de klassieke en romantische periodes. Het concert vangt aan met het eerste pianotrio van Johannes Brahms in B majeur, daarna speelt het ensemble samen met Sportstraat-bewoner en buurtconcert-organisator Ian de Jong (altviool) het eerste pianokwartet van Wolfgang Amadeus Mozart in G mineur. Het concert duurt een uur zonder pauze, is gratis toegankelijk (hoewel cash donaties welkom zijn) en wordt gevolgd door een borrel.

Reserveer via deze link of door te mailen naar info@buurtconcert.nl (niet verplicht, wel aanbevolen), of te bellen naar Ian de Jong op 06 3071 9315. Wij verheugen ons op uw komst, iedereen is welkom!

Gegevens

Datum:
26 februari 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Willem de Zwijgerkerk
Olympiaweg 14
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps