Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Buurtconcert: Tombaz

januari 23, 15:00 - 21:30

Tombaz – Istanbul jaren 30 , zaterdag 23 januari 2022, aanvang 15.00
Willem de Zwijgerkerk, Olympiaweg 14, Amsterdam
Toegang gratis (cash donaties welkom), borrel na afloop

Tombaz neemt u mee naar het Istanbul van de jaren dertig. U luistert naar romantische liederen, cabareteske canto’s en stukjes operette, verwoven met gedichten, sketches en dans. Tombaz blaast nieuw leven in deze oude, soms vergeten muziek. De liederen worden gezongen in de oorspronkelijke talen van de metropool Istanbul rond het begin van de 20e eeuw: Turks, Grieks, Armeens en Ladino.

Tombaz draagt ontroerende verhalen voor. Ze zingen vrolijke liedjes over vrouwen die sterke drank drinken en operette-aria’s over ruziënde stelletjes en nietsnutten. Deze voorstelling vol verrassende momenten, humor en antieke kostuums waant u zich in een ouderwets muzikaal cabaret. Tombaz speelt eigen arrangementen en bestaat uit zes muzikanten.

Pianist Takis Grammatikopolous woont in de Bertelmanpleinbuurt en verheugt zich erop om zijn eigen ensemble aan zijn buurt te mogen presenteren!

Gebruik www.buurtconcert.nl/tombaz om te reserveren of stuur een mail naar Ian de Jong, info@buurtconcert.nl (i.v.m. coronamaatregelen kunnen plaatsen beperkt zijn!)

Gegevens

Datum:
januari 23
Tijd:
15:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Willem de Zwijgerkerk
Olympiaweg 14
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps