Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Burendag

25 september 2021, 16:00 - 19:00

Burendag 25 september

Verspreid in de buurt vinden verschillende activiteiten plaats. Stadsdorp Olympia heeft weer zijn best gedaan om u een leuke burendag te bezorgen, we haken aan bij het Oranjefonds. En natuurlijk nemen we de geldende corona-regels in acht.

In de ochtend vanaf 11 uur wordt er koffie geschonken met taart op verschillende plekken in de buurt, op de Afroditekade natuurlijk, met een draaiorgel om de sfeer er in te krijgen, maar ook bijvoorbeeld op het Hygiëaplein staat de koffie op u te wachten.

Vanaf 14 uur tot 17 uur zijn er de buurtmarktjes onder het motto “Wat maak jij nou?” verspreid door de buurt in en bij de bekende en aangegeven locaties:

• Cordaan, Amstelveenseweg 308, schilderijen en tekeningen van Titia Sluijter, haakwerk en sieraden van Jacqueline en Harriet, stoffen tassen en ket tingen van Ans Langenberg;
• Willem de Zwijgerkerk, Olympiaweg 14, boekbinden (dummies) door Liesbeth van Streenis, recyclebare wijnflessen en blikjes van Miriam Rocha;
• Huis van de Wijk Olympus, Olympiaweg 29, sleutels en gelukshangers van Francine Jonathans, schilderijen van Sharmilla Persaud;
• Odensehuis, Hygiëastraat 4, tasjes en kinderjasjes van wollen dekens door Mieke de Rijk, schilderijen en beschilderde blikjes van Marike van der Zee, pianospel en boekpresentatie door Charles van de Hoog;
• Buurthuis Welkom, Stadionplein 65, (wordt nog nader ingevuld).

Maakt u de aangegeven wandeling en eindigt u op het Stadionplein dan kunt u deelnemen aan de burendagborrel onder de luifel van Het Amsterdamse Proeflokaal.

Om 15 uur is er een skate-workshop voor jongeren door Nanja van Rijsse van Women Skate the World, gefocust op levensvaardigheden, groei en plezier.

En vanaf 16 uur is er de befaamde burendagborrel van Stadsdorp Olympia op het terras onder de luifel van Het Amsterdamse Proeflokaal. U kunt hier uw buurtgenoten ontmoeten en genieten van zang en gitaarspel van Mirjam Simons en er worden gedichten voorgedragen door onze buurtdichter Merik van der Torren.
We kunnen een beperkt aantal gratis consumpties weggeven, dus zorg dat u er op tijd bij bent, op=op.

Gegevens

Datum:
25 september 2021
Tijd:
16:00 - 19:00
Evenement Categorie:

Organisator

Stadsdorp Olympia

Locatie

Het Amsterdams Proeflokaal
Stadionplein 300 + Google Maps